Acum în direct

Title

Artist

În urma atacului de dimineață al Federației Ruse, leoaica Yuna de la centrul de animale de lângă Kiev a suferit o comoție (VIDEO)

Scris de la 2 ianuarie 2024

Un atac cu rachete rusești în regiunea Kiev a provocat leziuni neobișnuite leoaicei Yuna: bomba a explodat la 300 de metri de voliera animalului.

Din cauza exploziei, Yuna a suferit o contuzie severă și și-a pierdut complet coordonarea, a precizat pe Facebook Centrul pentru salvarea animalelor sălbatice.

„Am revăzut imaginile de pe camerele de supraveghere – aceasta nu a fost o rană obișnuită, deoarece Yuna nu s-a lovit. Din cauza flash-ului puternic de lumină, a focului și a fumului, animalul ar fi putut suferi contuzii. Yuna primește deja tratamentul necesar și ne punem speranța în recuperarea ei”, a menționat Centrul.

Activiștii pentru drepturile animalelor și-au completat mesajul cu un clip cu o leoaică speriată: în cadru, Yuna zace într-un colț volierei, respirând greu și mârâind.

Toți cei cărora le pasă au fost îndemnați să o sprijine pe Yuna cu o vorbă bună sau cu o donație.

În noaptea spre 2 ianuarie, Rusia a efectuat un atac aerian masiv, repetând un atac anterior din 29 decembrie 2023. Au fost lansate rachete asupra infrastructurii civile și critice, a instalațiilor industriale și militare.


Acum în direct

Title

Artist